TOTALNI HIT

Ovo je novi vrući trend koji svi obožavaju

02.12.2013 u 14:28

Bionic
Reading

Zaboravite na minice i dugačke suknje, hit je ponovno je srednja dužina koju su u modnu orbitu lansirale Victoria Beckham i Nicole Scherzinger

Naime, bilo da je riječ o suknji ili haljini, one su ljubiteljice srednje dužine (midi), elegantne i damske koja izdužuje figuru.

Uz takve promotorice nije ni čudno da je prodaja takvih suknja, kako je otkrio modni brend George at Asda, porasla u samo godinu dana za 174 posto, a čak 79 posto haljina prodanih online bile su srednje dužine. Ovu dužinu vole i drugi poznati uključujući Sarah Jessicu Parker, Kimberly Walsh i Elle Macpherson.


Čak 68 posto žena izjavilo je da se osjećaju samopouzdanije u suknjama srednje dužine, a čak 34 posto žena iznad 50 godina otkrilo je kako su im koljena kritično područje.

Osim toga, i drugi su razlozi zbog kojih su midi suknje in. Osjećaj da izgledaju mršavije navelo je 62 posto. Čak 59 posto ispitanica tvrdi kako takve suknje skrivaju celulit i druga problematična područja, a daju i poseban osjećaj elegancije, veliku mogućnost kombiniranja i izdužuju i cijelu siluetu.