FINALISTICE

Ovo je najljepših 12 hostesa u Umagu

22.07.2013 u 14:00

Bionic
Reading

Četiri dana prije izbora za Miss hostesa 24. Vegeta Croatia Opena u Umagu izabrano je 12 finalistica

Za ovu prestižnu titulu u četvrtak, 25. srpnja, natjecat će se Ana Pavlić, Valentina Šišović, Darija Farkaš, Nicole Mesaroš, Selma Selimović, Barbara Mazur, Josipa Dragun, Miroslava Bernat, Verona Jantoš, Amalija Lojna, Matea Serdarušić i Ivana Marija Pranjić.

Finalistice izbora za Miss hostesa i ove godine imaju mogućnost postati Miss weba. U tijeku je online glasanje na službenoj web stranici turnira putem linka http://www.croatiaopen.hr/hrv/eventi-party/miss-hostesa/miss-hostesa/ gdje svi zainteresirani svojoj favoritkinji mogu dati svoj glas.


Hostese su zaštitna lica i najljepša strana umaškog turnira, ali i nezamjenjivi dio organizacijskog tima koji čini više od 400 ljudi i imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi. Od welcome officea preko ulaza, press centra i restorana pa sve do V.I.P. loungea i party zone, oko 150 hostesa sve posjetitelje umaškog turnira dočekuje s osmijehom na licu i svim potrebnim informacijama.

Svima njima u čast organizira se izbor za Miss hostesa, natjecanje koje u prvi plan stavlja najljepše osobine ovih djevojaka - vedrinu, srdačnost, komunikativnost i simpatičnost. Izbor za Miss hostesa središnji je događaj bogatog zabavnog programa umaškog ATP turnira koji uvijek privlači veliki interes posjetitelja i medija.