IZABEL GOULART

Ovo je najbolji dokaz da je odijelo uvijek dobitna kombinacija, pa čak i kada je u krem boji

24.05.2023 u 19:15

  • +2

Izabel Goulart

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna brazilska manekenka i djevojka njemačkog vratara Kevina Trappa, Izabel Goulart stigla je na Filmski festival u Cannesu i pokazala da o modi zna baš sve, odabravši odijelo u krem boji ispod kojeg je nosila tek minijaturni bijeli topić i otkrila trbušnjake na kojima joj odavno zavide

Još iz vremena kada je žarila i palila svjetskim modnim pistama i bila jedna od Viktorijinih anđelica, 38-godišnja Izabel Goulart je naučila u kojim će odjevnim kombinacijama izazvati najveću pozornost.

A na odmet nije ni to što ima senzacionalno tijelo, koje je rezultat redovitog vježbanja i pravilne prehrane, kao i dobrih gena.

IZABEL GOULART

Djevojka nogometnog vratara zna kako privući baš sve poglede

Pogledaj galeriju

Stoga ne čudi da kada je stigla u Cannes, gdje je jedna od gošći na Filmskom festivalu, Izabel Goulart i ovoga puta ostavila svojim izgledom sve bez riječi.

CHOPARD ART GALA

Večer glamura: Slavne ljepotice blistale na gala zabavi u Cannesu

Pogledaj galeriju

Moćno odijelo u krem boji s uzorkom koji se proteže i po sakou i hlačama, daje odmak klasičnom kroju, a suženi kroj hlača visokog struka dodatno naglašava njezinu vitku liniju. Izabel Goulart odabrala je odijelo s potpisom The Mannei, ispod kojeg se savršeno uklopio tek minijaturni bijeli topić.

odlična izdanja

Glamura nije nedostajalo: Pogledajte najljepše haljine do sada viđene u Cannesu

Pogledaj galeriju

Svoj stajling upotpunila je torbicom i sandalama na petu u krem boji, zaokruživši sve efektnim sunčanim naočalama mačkastog modela.