HIT IZ 80-IH

Ovo je jedina jakna koja će vam trebati ovoga proljeća

08.01.2023 u 10:13

Bionic
Reading

Ono što odjenu predvodnice trendova nerijetko se instantno nađe na listi želja brojnih zaljubljenica u modu, a slična sudbina mogla bi zadesiti ovu bajkersku jaknu s potpisom kultnog francuskog brenda koji posljednjih godina živi drugu mladost

Sve što belgijski dizajner Nicolas Di Felice dotakne kao da se pretvara u zlato. Otkako je u rujnu 2020. postao kreativnim direktorom francuskog brenda Courrèges, uspio je unijeti novu krv u kolekcije, poštujući nasljeđe i know-how kuće, kroz novu kreativnu viziju okrenutu budućnosti. Najbolji dokaz toga je nadolazeća kolekcija za sezonu proljeće - ljeto prepuna garderobe koja najbolje oslikava spoj minimalističke i sportske mode.

Osnovni elementi garderobe pregledani su i promišljeno dorađeni s oštrim detaljima. Za spomenutu kolekciju Nicolas Di Felice iskoristio je priliku da preradi arhivsku jaknu koju je dizajnirao André Courrèges, inspiriranu kolekcijom koju je dizajner zamislio za proljeće-ljeto 1981. , predimenzioniranu Scuba Biker jaknu, dostupnu u koži i vinilu.

Upravo ova jakna naišla je na zeleno svjetlo kod danas najvećih predvodnica trendova, a evo kako ju nose. 

  • +27
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo