PETICA ZA STIL

Ovo je haljina koju ćete poželjeti imati

09.02.2017 u 11:18

  • +3

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Selena Gomez, nekadašnja teen zvijezda, tijekom godina je izradila prepoznatljiv modni stil

Selena koja se proslavila još kao djevojčica u seriji 'Wizards od Waverly Place', modna je inspiracija za mnoge, a s velikom se pozornosti prate njezini stajlinzi koji su uvijek s puno ukusa. Selena je bila u središtu pozornosti u New Yorku gdje se družila s fanovima.

Mlada Amerikanka meksičko-talijanskih korijena ne boji se modnih eksperimentiranja, pa se odlučila za vrlo efektnu kombinaciju koja je bila odličan odabir za ovu tamnokosu ljepoticu.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Selena je iskombinirala trendi haljinu boje senfa od pletiva u neobičnoj boji senfa uparivši je s crvenom košuljom, sve s potpisom bivše Spajsice Victorije Beckham. Bivša tinejdžerska zvijezda koja je bila u turbulentnoj vezi s Justinom Bieberom, odličan stajlnig upotpunila je zanimljivim sandalama animal uzorka s remenčićima.

Faith iz kontroverznog filma 'Spring Breakers' kosu je nosila raspuštenu s laganim valovima, a make up je bio vrlo diskretan. Zgodan detalj bili su i crveno nalakirani nokti na nogama.

Mnogi su se složili kako vlasnica hita 'Same Old Love' dugo nije izgledala tako dobro. Sličan outfit je pokazala neki dan sama kreatorica. Victoria Beckham prošetala se prvo u suknji i vesti crvene boje iskombiniranoj s plavom košuljom. Vicky je zatim uskočila u još jedan odličan stajling – haljinu narančaste boje s velikim gumbima i plavim gležnjačama s metalnom petom.

Ovim zgodnim brinetama baš dobro stoje upečatljive boje, zar ne.