BAJKOVITO IZDANJE

Ovo je haljina dana: modni pogodak lijepe glumice

21.09.2016 u 12:38

Bionic
Reading

Britanska glumica Emily Blunt zablistala je na premijeri svog novog filma 'The Girl on the Train' koja se održala u Londonu. Za svjetsku premijeru glumica je nosila senzacionalnu haljinu kuće Alexander McQueen i sve ostavila bez daha

Lijepa britanska glumica osvojila je Hollywood što dokazuje sve zahtjevnijim ulogama, a posljednja je u nizu uloga u ekranizaciji hit romana 'Djevojka u vlaku', koji uskoro stiže i u naša kina.

Za premijeru filma koja se prigodno održala na improviziranim tračnicama i peronu umjesto na klasičnom crvenom tepihu, Emily Blunt nosila je prekrasnu haljinu britanske modne kuće Alexander McQueen

Uska haljina dužine do poda u nijansi boje kože cijela je ukrašena delikatnim vezom s cvjetnim uzorkom u jarkim bojama. Bajkovitoj haljini glumica je podredila ostatak stajlinga odlučivši se za svjež, ženstven make-up s naglašenim očima. Romantična frizura, kosa povezana u vjenčić od pletenica s diskretnim ukrasima bila je točka na i ovog božanstvenog stajlinga.

Za glumičin sjajan stajling zaslužna je stilistica Jessica Paster, ukras za kosu dizajnirala je Jennifer Behr, a cipele potpisuje Christian Louboutin.


Ova haljina dio je kolekcije Resort 2017, a osim cvjetnog uzorka krase je i izvezene ptičice i amajlija u obliku potkove. Hrabar look Emily Blunt pravo je osvježenje, ali i još jedan nepobitan dokaz da je modni maksimalizam u trendu.

Nakon Guccija koji je pod vodstvom Alessandra Michelea prvi krenuo s veselim živopisnim dizajnom i motom 'više je više', modni maksimalizam posljednjih tjedana prevladavao je i na njujorškom i londonskom tjednu mode, a kako vidimo i Sarah Burton, kreativna direktorica modne kuće Alexander McQueen otišla je u tom smjeru.