BEZ PREMCA

Ovo je definitivno najiritantnija osoba današnjice

26.03.2014 u 11:47

  • +2

Najiritantnije osobe današnjice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Universal Music Hrvatska

Bionic
Reading

Dva tjedna u anketi tportala pitali smo vas 'Koja je najiritantnija osoba današnjice?', a s čak 42 posto glasova na tron je zasjeo mlađahni Justin Bieber

rezultati ankete

Iako mu je tek 20 godina, Justin Bieber već uspijeva iritirati svojom pojavom. Tako se barem može iščitati iz naše ankete u kojoj smo vas pitali 'Koja vam je najiritantnija osoba današnjice', a u kojoj je uvjerljivu pobjedu s čak 1305 glasova odnio Justin Bieber.

Dojučerašnji slatki dečkić za kojim su ludovale sve djevojčice svijeta zbog gluposti koje radi sebi i okolini, kao i zbog bahatosti s kojom to sve radi, zasluženo je sjeo na tron.


Odmah iza njega s 25 posto vaših glasova ili 764 klika našla se još jedna teen zvjezdica koja se izgubila u post teen godinama, a riječ je o Miley Cyrus, pjevačici koja mnoge opako živcira. Zanimljivo je da se sveprisutna zvijezda bez pokrića Kim Kardashian našla tek na trećem mjestu ove ljestvice najiritantnijih osoba sa 716 vaših glasova.

Samo 229 klikova dobila je Lady Gaga, pjevačica silno željna medijske pažnje koju privlači već prilično iritantnim 'performansima'. U rijetkim trenucima kad je 'normalna' ne vjerujemo joj, što nimalo ne čudi. Russel Brand dobio je tek 51 glas, zbog čega je zauzeo peto mjesto ove ankete, a Helen Flanagan našla se na zadnjem mjestu s jedan posto glasova. Ona je još prošle godine s lakoćom ulazila na liste najzgodnijih i najatraktivnijih glumica, no u kratko vrijeme uspjela je potpuno izludjeti ljude. Dokle je to stiglo, pokazuju stranice na Facebooku koje se isključivo bave njenom iritantnom pojavom.