ZA SVA GODIŠNJA DOBA

Ovo ćete sigurno nazvati savršenim odmorom

07.03.2014 u 11:30

  • +9

Falkensteiner Hotel & Spa Bleibergerhof

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

'Welcome home' slogan je svakog Falkensteiner hotela, a u Falkensteiner Hotel & Spa Bleibergerhof doista ćete se tako i osjećati – kao kod kuće

Hotel & Spa Bleibergerhof svojim gostima nudi doista savršen i teško nadmašiv spoj - mirnu lokaciju s netaknutim prirodnim ambijentom, revitalizirajuću termalnu vodu, svjež planinski zrak, sjajan smještaj i ljubazno osoblje. Pravo mjesto za one koji se doista žele opustiti i iskusiti sve čari spa odmora, ali i nagraditi nepca sjajnim specijalitetima koja stižu iz hotelske kuhinje koja je nagrađena od strane vodiča Gault Millau.

Falkensteiner Hotel & Spa Bleibergerhof nedaleko Villacha sjajan je izbor za sve u potrazi za zimskom idilom koju mogu promatrati ugodno smješteni na ležaljkama ili plivajući u termalnom bazenu.

Termalni spa centar nalazi se okružen predivnom prirodom na 920 metara nadmorske visine, a iz gotovo svakog kutka hotela, bilo s balkona sobe ili pak iz samoga bazena, pogled puca na bajkovite planinske vrhove i borovu šumu.

Za ovaj hotel sa sigurnošću se može reći kao će ljubitelji wellnessa i spa doći na svoje – naime, Acquapura SPA wellness i bazen s termalnom vodom, koruški spa i ekskluzivni privatni spa prostiru se na 2500 četvornih metara. Osim, zatvorenog i otvorenog bazena s grijanom termalnom vodom, masaža, prostorije za kardio fitness, tu je i prirodni bazen za kupanje s termalnom vodom, zatim finska sauna, parna sauna, sauna s ljekovitim biljem, zemljana sauna i infracrvena kabina te Acquapura SPA & MED koji nudi medicinske wellness tretmane. Oni koji se požele opustiti daleko od svih u ponudi su i privatni spa tretmani koji traju oko dva sata te u rustikalnom ili modernom okruženju nude odmor za dušu i tijelo.

One koji imaju mogućnost ovaj hotel posjetiti u vrijeme toplijih mjeseci, oduševiti će prostrani vrt sa sunčalištem i prirodnim ribnjakom, a za vrijeme hladnijim mjeseci tu je kupanje u bazenu s grijanom vodom na 34 stupnjeva, a mnogi će se složiti – plivanje u toplom bazenu okruženom snijegom teško da išta može nadmašiti.

Falkensteiner Hotel & Spa Bleibergerhof nalazi se su samom središtu Parka prirode Dobratsch koji obiluje pješačkim stazama i pećinama s termalnom klimom.

Hotel gostima nudi 108 soba i apartmana od čeha čini 76 dvokrevetnih soba od 36 četvornih metara, 30 obiteljskih apartmana od 45 te dva Senior apartmana od 50 četvornih metara.

Gostima u potrazi za fizičkim aktivnostima također ništa neće nedostajati, pa se tako ljeti možete uputiti na pješačenje, nordijsko hodanje, brdski biciklizam, biciklizam ili pak na trčanje, a zimi skijaško trčanje, sanjkanje, skijaške ture i hodanje po snijegu s krpljama. Oni koji ne mogu mirovati na jednom mjestu, Falkensteiner Hotel & Spa Bleibergerhof može biti sjajno odredište za obilazak jezera Ossiach, Faak, Millstatt, Wörth, Pressegg, a i ljubitelji šopinga neće ostati zakinuti,vrlo blizu su Villach, Klagenfurt, Udine, Laibach i Tarvis.