NIKOLINA PIŠEK

'Ovisna sam o njemu i njegovoj izdržljivosti'

24.09.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Na ponoćno predstavljanje novog iPhonea 4 stigla je poznata TV voditeljica, odnedavna glumica, a uskoro možda i pjevačica, Nikolina Pišek

Iako zbog snimanja sapunice Nikolina Pišek posljednjih mjesec dana ustaje u cik zore, radoznalost da među prvima isproba četvrtu generaciju najpopularnijeg mobitela bila je jača.

'iPhone 4 je moj predmet želja. Prethodne koristim već godinama, ovisna sam o njima, pa jedva čekam da dobijem najnoviji model', s neskrivenim oduševljenjem priznala je Nikolina nabrajajući sve funkcije koje koristi:

'Ovisnica sam o njegovoj dugotrajnoj bateriji jer vodim maratonske razgovore. Primam e-mailove, poruke, slušam muziku dok trčim… On je moj mali multipraktik!'

iPhone joj, kaže, mnogo znači i u poslu, kojega je u posljednje vrijeme sve više.

'Svašta je tu novoga i trudim se realizirati sve što mi vrijeme dozvoli. U listopadu će se na televiziji prikazati prve epizode sapunice koju snimam, a što se tiče pjevanja, u fazi sam dogovora. Zasad je to zafrkancija, pa što bude. A za vikende sam zbog posla u Beogradu', ispričala je, a nas je zanimalo gdje je tu vrijeme za novu ljubav po nekim neslužbenim listama najseksepilnije Hrvatice.

'Ha, to s listama mi je promaklo! Svi u životu imamo prilike okusiti ljubavnu sreću i nesreću, a ja sam odlučila pamtiti sretne trenutke. Istina je da sam preokupirana poslom i ne znam kako bih sad našla vremena za vezu, ali ako netko iskrsne, posložit će se prioriteti', zaključila je Nikolina, a što je još rekla na tu temu, pogledajte u videoprilogu.