VJEČNI TREND

Ove su haljine najisplativija ljetna investicija: Jako su šik i nikad ne izlaze iz mode

02.06.2019 u 16:04

Bionic
Reading

Iako mala crna haljina slovi za modni klasik koji bi svaka žena trebala imati u ormaru, za vrućih ljetnih dana njezinu dostojnu zamjenu predstavljaju bijele inačice

Bez obzira za koju ih prigodu odlučili odjenuti, bijele haljine u svim svojim verzijama predstavljaju komad kojim ne možete pogriješiti. Uz pravilno stiliziranje, one se lako transformiraju iz casual dnevnog u elegantan večernji look.

Osim odgovarajućeg kroja, važno je paziti da birate modele izrađene od prirodnih materijala kako bi koža tijekom ljetnih mjeseci mogla disati. Kakav ćete model haljine odabrati, prvenstveno ovisi o građi tijela, no nije loše malo naglasiti struk jer, bez obzira na oblik tijela, izgledat ćete proporcionalnije.

Minimalistički jednostavni krojevi, pogotovo minice, zahtijevaju duge i vitke noge te androgen izgled. Haljine s rukavićima idealne su za sve koje žele prekriti ruke dok one koje ističu struk i šire se u donjem dijelu pristaju gotovo svima.

Kao i svake ljetne sezone, brojna dizajnerska imena tradicionalno se inspiriraju bijelim haljinama kojima krojem i detaljima uspijevaju podariti svjež i moderan izgled, a njihov primjer vjerno slijede popularni high street brendovi.

Za vas smo izdvojili neke od najljepših modela bijelih haljina iz aktualne ponude na policama trgovina.

  • +55
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo