vječni TREND

Ove su cipele modni klasik, a sad ponovno dominiraju modnom scenom

14.10.2019 u 15:20

Bionic
Reading

Iako se predviđao veliki povratak modela obuće s kockastim vrhom, čini se da ćemo ove jeseni i zime na gradskim ulicama često viđati i donedavno nepoželjne 'špic' modele

Ultra popularni modeli s četvrtastim vrhovima, sudeći prema trendovima koje viđamo na Instagramu, ove su sezone dobili ozbiljnu konkurenciju u vidu zašiljenih vrhova koji su u posljednje vrijeme totalni hit.

  • +6
Cipele sa špic vrhovima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se ovaj trend počeo sramežljivo pojavljivati unazad nekoliko sezona, ove jeseni i zime svakako razmislite o investiranju u takve modele budući da produljuju figuri i daju iluziju vitkosti, a sjajno izgledaju u kombinaciji s najpopularnijim modelima širokih hlača s nešto duljim nogavicama.

Nakon što je modna kuća Balenciaga u svoje najnovije kolekcije uvrstila upravo takve modele, donedavno obuća zašiljenih vrhova ponovno se vraća na modnu scenu.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Osim klasičnih stilettica koje su omiljeni odabir slavnih dama poput Melanije Trump, Victorije Beckham, Eve Longorije ili Meghan Markle, šiljate vrhove sve češće možemo vidjeti i na gležnjačama, visokim čizmama, balerinkama ili popularnim Mary Jane modelima...

Ovakvi modeli podjednako dobro izgledaju i za večernje ili dnevne prigode, a sjajno se kombiniraju i s vječitim trapericama, ali i suknjama pa se slobodno odvažite i nabavite model sa špic vrhom jer se uklapa u svaki stil.

Prednost ovakvih modela je i u tome što vizualno produljuje noge, a fantastično izgledaju i u zimskoj varijanti pa visoke čizme na petu spojite s midi haljinom za stajling u kojem sigurno nećete proći nezapaženo.