GLAMUR NA STOPALIMA

Ove jeseni nosi se obuća metalnog sjaja

09.11.2015 u 08:00

  • +9

Cipele metalnog sjaja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Metalni trend uvijek je popularan, a obuća je jedan od najlakših načina na koji ga možete uklopiti u gotovo svaki styling koji složite. U nastavku provjerite savjete stilista na koji način možete isfurati svoj metalni primjerak obuće

Ostanite fokusirani

Metalni trend može biti prilično nadmoćan, stoga neka cipele metalnog sjaja postanu glavna točka vašeg outfita. Opća stilska smjernica glasila bi: 'Što su cipele sjajnije, toliko odjevna kombinacija treba biti jednostavnija. Na primjer, majica s izraženim printom odlično će izgledati u kombinaciji s cipelama s puno sjajnih remenčića, dok će izrazito sjajne štikle odlično pristajati uz minimalističko izdanje.

Svakodnevni izgled

Iako cjelokupna ideja o nošenju obuće metalnog sjaja zvuči glamurozno, to vas ne bi trebalo obeshrabriti za nošenje sjajnog para obuće tijekom dana. Balerinke ili popularne oksfordice metalnog sjaja, dobra su opcija za dozu svakodnevnog glamura koje neće djelovati prenapadno. Ako biste voljeli nositi sjajne štikle i kad nisu u pitanju posebne prilike, kombinirajte ih uz dobar par traperica.

Zavodnički i ženstveno 

Ove sezone probudite u sebi glamuroznu djevojku s dozom ženstvenosti. To ćete najbolje postići uz sjajne štikle ili cipele u kombinaciji s nabranim suknjama i ženstvenim haljinama. 

Inspiracija iz muškog ormara

Ako se baš ne osjećate spremnima za igranje na ženstvenu kartu, uvijek možete pronaći inspiraciju u muškom načinu odijevanja s kojim ćete probuditi svog kul tomboya. Kombinirajte par štikli, cipela ili tenisica metalnog sjaja uz boyfriend jeans ili odijelo nalik muškom.

Metalni naglasak

Ako vam potpuno sjajne cipele djeluju previše dramatično, uzmite u obzir cipele s metalnim dodacima koje su ove sezone također izrazito trendi.