BOGAT IZBOR

Ove čizme najbolje pristaju uz skinny traperice

14.11.2014 u 08:56

  • +46

Čizme

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Čizme i traperice nezaobilazan su dio zimske garderobe, a ova zimska uniforma poslužit će vam za look od jutra do večeri jer se uz minimalne promjene može nositi jednako dobro u ležernim prilikama, ali i onima koje zahtijevaju malo finiju odjeću

Uske crne traperice odlično će se uklopiti u poslovni look, ali i večernje izlaske, pogotovo ako ih kombinirate uz seksi gležnjače s tankom potpeticom ili trendi gležnjače na petu. Iako su proteklih mjeseci modni brendovi pokušavali uske traperice zamijeniti nekim drugim modelima i nagovoriti nas da prihvatimo nove trendove, ne daju se tako lako izbaciti iz ormara. Jasno vam je zašto - odlično pristaju na gotovo svaki oblik obuće, a u kombinaciji s čizmama različitih modela, jednostavno su nezaobilazan dio zimske garderobe.

No neke čizme ipak puno bolje pristaju od drugih kad ih nosimo na uske traperice.

Najpopularnije su svakako gležnjače, a uz njih sjajno pristaju uske traperice do gležnja. Ako niste zimogrozni, pokažite malo kože između ruba traperica i ruba gležnjača za trendi look.

Ove jeseni najkul su čizme one modela chelsea, gležnjače s prepoznatljivom elastičnom gumom umetnutom sa strane, a sjajno se uklapaju uz grunge look. Uz njih je najbolje nositi uske omiljene crne traperice ili, ako ste krenuli u šetnju gradom, izlizane i poderane na bedrima.

Skinny traperice kao da su stvorene za jahaće čizme do koljena i seksi look koji podsjeća na 70-e. Kvalitetne čizme s vunom u unutrašnjosti nešto su o čemu svi sanjamo kad temperature padnu debelo ispod nule, a osim toga izgledaju tako dobro uz tamne uske traperice.

Kakvi se modeli nude po našim dućanima, pogledajte u fotogaleriji.