NOVI VAL

Ove će torbe biti ogroman hit u narednim mjesecima, a mnogi nisu ni čuli za njih

17.08.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Kada je riječ o kultnim torbama, relativno novi brendovi preko noći mogu postati moćni igrači na modnoj sceni zahvaljujući najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu

Brendovi torbi Danse Lente, Wandler, Staud i Simon Miller, koji se na modnoj sceni nalaze tek nekoliko godina, uspjeli su producirati prepoznatljive torbe koje su cijenom znatno dostupnije od onih s potpisom renomiranih dizajnerskih imena, no ništa manje zanimljive.

Modni hype oko torbi neafirmiranih brendova, čini se, još dugo neće nestati jer u aktualnoj godini na Instagramu novi 'it' brendovi torbi pojavljuju se gotovo svakog dana, a iako s nekima od njih još uvijek niste upoznali, modni eksperti složni su da će upravo navedeni brendovi postati ogroman hit u narednim mjesecima.

Trademark

Na predstavljanju modnih trendova za nadolazeću sezonu, Lisa Aiken, modna direktorica poznate web trgovine Net-a-Porter proglasila je mali njujorški brend Trademark novim 'it' brendom torbi na Instagramu.

Objavu dijeli Trademark (@trdmrk)

Torbe ovog brenda u prodaji se nalaze po cijenama od oko 3 tisuće kuna i djeluju iznimno skupocjeno zahvaljujući vintage siluetama i korištenju materijala nalik krokodilskoj koži.

Hayward

Modni eksperti složni su s mišljenjem da ćemo torbe brenda Hayward uskoro ugledati na svakoj drugoj street style fotografiji snimljenoj na tjednima mode.

Osnivačica brenda Hayward, Marin Hopper, kćer je glumca i redatelja Dennisa Hoppera i glumice Brooke Hayward, a na službenoj stranici brenda napisala je kako se za nju čini nemogućim grašenje karijere na polju koje nije povezano s umjetnošću i kreiranjem.

  • +3
Novi 'it' brendovi torbi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Torbe s potpisom brenda Hayward smatraju se hitom u nastajanju, a ističu se životinjskim printom i patchwork dizajnom.

Wicker Wings

Prije preseljenja u Englesku, brat i sestra Belinda i James Yu otkrili su kako je njihova baka ručno izrađivala pletene košare, a upravo ona postala im je glavna inspiracija za stvaranje vlastitih pletenih torbi koristieći se bakinim tradicionalnim tehnikama.

Slamnate torbe u aktualnoj sezoni neosporan su modni hit koji će se zasigurno nastaviti i narednih, a modeli s potpisom brenda Wicker Wings na Instagramu su zaradili 'it' status preko noći.