PREDMET ŽELJA

Ove će torbe biti hit jeseni

03.09.2014 u 13:56

  • +12

Trendi torbe

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ovisnice o modi ne zamaraju se time koliko je praktična torba koja im se sviđa, već samo koliko je in. A ove jeseni/zime nosi se štošta - vraćaju se ruksaci, doduše moraju izgledati jako fensi, a i zlatni detalji svakako su poželjni, kao i materijali poput vune ili krzna. Torbice nikad nisu bile zanimljivije

Iako je itekako poželjno imati kvalitetnu kožnu torbu jednostavnog geometrijskog oblika, kakve zapravo nikad ne izlaze iz mode, sumorne jesenske i zimske dane poželjno je začiniti zanimljivim modnim dodacima, po mogućnosti upadljivom torbom.

Modne kuće izbacile su na tržište brojne modele koji oduzimaju dah svojim dizajnom, ali i cijenom. A za ovu modnu jesen predlažu štošta. U velikom stilu na modnu scenu vraćaju se ruksaci. Oni su sada jako luksuzni, kožni, sa zanimljivim detaljima. Zlatni lanci na torbicama koje je proslavio Chanel krase torbice gotovo svih poznatijih modnih brendova pa će sjaju zlata biti teško odoljeti ove zime.

Animalni uzorci, krzno i vuna nalaze se i na torbama. Vunene ljepotice koje stižu s potpisom Balenciage, Chanela i Fendija sigurno će osvježiti zimske kombinacije svjetskih trendseterica, a 'običnim smrtnicama' uvijek ostaje potražiti inspiraciju u kolekcijama luksuznih modnih brendova te obogatiti ormar nečim sličnim iz izloga brendova ulične mode.