IZ NAŠIH DUĆANA

Ove bi vas cipele mogle zanimati

26.09.2013 u 09:30

  • +28

Jesen 2013. - cipele

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matej Grgić, HM, New Yorker, Ann Christine

Bionic
Reading

Točno znate kakve cipele želite i mislite da će potraga biti jednostavna, a onda uđete u prvi, drugi, treći dućan – svih modela ima, samo cipela kakve tražite nigdje. E, to vam se ove jeseni neće dogoditi! Pogledajte dio jesenske ponude po našim dućanima, naravno, s cijenama

Prvo i osnovno – nose se robusne morističke glažnjače, a opasno djeluju čak i one ukrašene cirkonima.

Ako želite nešto jednostavno, tu su jednobojne gležnjače od brušene kože. Zanimljive su i kožne opasane remenom sa zakovicama, koji se skida, te ste jednim potezom dobili i trend za ponekad i vječnu klasiku, a ima ih primjerice u Massu.

Nose se i one koje sprijeda imaju vezice poput gojzerica, pri čemu su mnoge čak glamurozne, zbog zlatnih metalnih dijelova.

Za kakve god se gležnjače zainteresirali, niske, s visokom, s punom petom, s platformom – izbor je veći nego ikad. I modela, i materijala, i boja.

No ono što je ove sezone naročito u trendu, to su gležnjače tamnije crvenih nijansi, koje djeluju pomalo isprano. I duboka plava i zelena boja se približavaju tom trendu, ali nisu u prvom planu. Mustang, El NaturaLista, Mass, Art... posvuda ih ima. Tamaris i Motivi ih nude za zlatnim odsjajem, a Desigual u (jesenskih) 'sto boja'.

Metalni dodaci, s odsjajem poput ogledala za fensi look, također su hit, a ima ih primjerice H&M, XoXo, Shoe Box...