IZVAN KONTROLE

Ovakvu Victoriju Beckham još nismo vidjeli

18.05.2015 u 15:24

Bionic
Reading

Victoria Beckham je sa svojih 8,4 milijuna sljedbenika na Twitteru podijelila probleme zbog velike vlage u Singapuru

Sve uspješnija modna dizajnerica trenutačno boravi u Singapuru, u kojem kao gošća sudjeluje na tamošnjem tjednu mode, na kojem je pokazala kolekciju za jesen/zimu 2015/16.

No na Twitteru je odlučila pokazati i svoju, rijetko viđenu, nimalo glamuroznu stranu. Na selfieju koji je objavila Posh Spice ima neukroćenu, neurednu frizuru, a sve zbog visokog postotka vlage u zraku.

Time je dala do znanja koliko vremena i truda treba za postizanje uvijek savršenog looka po kojem je poznata. Victoria se uvjerila u to da nije lako svakog trenutka biti sređena od glave do pete, pogotovo kad boraviš u području s vlažnom klimom, a priznala je i da se njezin osobni frizer Ken Paves pošteno namučio kako bi joj doveo kosu u red.

'Čak se i Ken Paves bori s mojom kosom u Singapuru. Ova vlaga je izvan svake kontrole', napisala je Victoria ispod fotografije.

No, srećom po nju, Paves je opravdao reputaciju i postigao look bez greške.

'Borili smo se s neposlušnom kosom i pobijedili!', napisala je Victoria ispod nove objave na Twitteru, pokazavši savršeno glatku i ravnu kosu, bez traga ranijim neposlušnim pramenovima.