BRAVO, OLIVIA

Ovakve hlače nosili bismo svaki dan

05.06.2015 u 21:47

Bionic
Reading

Modna ikona Olivia Palermo svakim svojim pojavljivanjme u javnosti oduševljava zaljubljenice u modu, a ovoga puta pohvalu je zaslužila zbog zanimljivih hlača, ali i otkačenih cipela

Stilistica slavnih Olivia Palermo zna kako upariti zanimljive krpice i svaki styling dovesti do savršenstva pa ne čudi da je uzor mnogim ženama diljem svijeta. Tako je hlače cigareta kroja s neobičnim preklopom ispod struka odjenula uz dulju crnu majicu koja je imala mini proreze na ramenima.

Naizgled jednostavnu kombinaciju u crnom slavna je stilistica odlično obogatila nakitom, naočalama i otkačenim štiklama, a sve to za izlazak u grad. Zanimljiva ogrlica koja nije spojena sprijeda, već ima dva ravna okomita nastavka na krajevima, poznatog je brenda Capwell + Co.

Otkačene štikle, koje podsjećaju na trendi gladijatorice, s potpisom su Schutza, a razigrana torba s uzorkom zmijske kože je od Haywarda.

Nezaobilazne sunčane naočale svijetlom bojom okvira dobro odgovaraju i ogrlici i torbi, a lijepa Olivija inače rado nosi Westward Leaning kolekciju.

Uz mnogobrojne sunčane naočale, Olivia ima puno nakita i ostalih dodataka. Više je puta istaknula da dodaci čine dobar stil. Tako je jednom prilikom objašnjavala kako usklađuje svoj stil na čestim putovanjima pa je naglasila da će ponijeti najviše nakita i dodataka, a najmanje odjeće.

Lijepa stilistica odrasla je u New Yorku u bogatoj obitelji, a ljubav prema modi i stilistički dar naslijedila je od majke, dizajnerice interijera. Priznaje i da je kao tinejdžerica uvijek bila dotjerana od glave do pete jer ju je majka učila da nikad ne izlazi iz kuće ako nije sve na svom mjestu, od frizure, preko odjeće do šminke. 'Čak i kad sam bila klinka, obožavala sam modu. Nikad nisam imala grunge fazu ni išta slično. Jahala sam konje svakoga dana i to mi je bio fokusu pa se, pretpostavljam, to reflektiralo i na moj stil', priznaje modna ikona.