GLAMUROZNO IZDANJE

Ovako se nosi vintage zlatna haljina sa stilom

24.05.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Britanskoj ikoni stila Alexi Chung, osim po pitanju ulične mode, teško se može pronaći zamjerka i kada se spremi za crveni tepih. Na glamuroznoj zabavi magazina Vogue ova britanska modna ikona oduševila je odabirom haljine u stilu starih holivudskih ljepotica

Britanska predvodnica stila proslavila je sto godina magazina Vogue uz mnoštvo zvijezda došavši na crveni tepih u zlatnoj haljini s Pradinim potpisom.

Pradinu haljinu od brokata, srcolikog oblika na dekolteu i midi dužine lijepa Alexa dodatno je istaknula malom crnom torbicom i chic cipelama u istoj nijani s hulahupkama.

Glamurozna haljina jednostavnog kroja, ali vrlo bogatog materijala zbog kojeg je imala neodoljivi štih starinskog Hollywooda, Alexu je istaknula u moru zvjezdanih uzvanica koje su se posebno potrudile ne bi li sve zadivile na crvenom tepihu.

Zahvaljujući kroju i stilu, haljina modne kuće Prada neodoljivo je podsjećala na one kakve bi nekoć odabrale klasične ljepotice u zlatno doba Hollywooda. Elegantnu haljinu u vintage stilu Alexa je istaknula i make-upom u znaku ruža boje vina, a trendovsku bob frizuru oblikovala je u nemarnoj valovitoj formi.

Da metalni stil nikad ne izlazi iz mode, potvrdila je i ova britanska modna ikona.