SPOJ NESPOJIVOG

Ovako ludo dobar styling ne viđa se često

10.08.2016 u 09:21

Bionic
Reading

U povodu promocije nadolazećeg trilera 'Disorder', njemačka ljepotica Diane Kruger snimljena je u New Yorku u kombinaciji od naizgled nespojivih komada

Poznata po jedinstvenu modnom stilu koji do najvećeg izražaja dolazi u pojavljivanjima na crvenom tepihu, Diane Kruger svoj smisao za modu nije se libila pokazati ni kad je riječ o promociji svog najnovijeg filma.

U povodu sudjelovanja na platformi AOL Build Speaker na kojoj je publiku upoznala s novim filmskim projektom, pojavila se u šik kombinaciji od gotovo nespojivih komada. Dugu i trendovsku haljina-košulju svijetloplavih prugica spojila je s prozirnom suknjom od crne čipke i kombinaciju začinila hit-primjerkom spitke bomberice u ružičastoj i crnoj boji upotpunjenoj svjetlucavim vezenim detaljima. Spoj nespojivog Diane je nastavila i po pitanju obuće odabravši crne cipele u špic s poznatom crvenom potplatom Christiana Louboutina. Od modnih dodataka nosila je klasičnu Chanelovu torbicu s metalnim remenom, upečatljive naušnice i sunčane naočale vintage mačkastog okvira.

Ova njemačka ljepotica pokazala je da naizgled nespojivi komadi mogu itekako dobro funkcionirati, istovremeno potvrdivši svoj status jedne od najbolje odjevenih holivudskih ljepotica.

Prije promocije trilera koji se u kinima očekuje ovog mjeseca, Diane je boravila u Šri Lanci nakon što je ranije ovog ljeta svijetu obznanila prekid veze s dugogodišnjim dečkom, glumcem Joshuom Jacksonom.