I DALJE PREKRASNA

Ovako izgledaju fotke manekenki prije obrade u Photoshopu

13.08.2012 u 11:30

Bionic
Reading

Na internet su procurile neobrađene fotografije slavnog modela Doutzen Kroes. Zaključite sami treba li uopće ovom anđelu dodir Photoshopa

Svako malo neka zvijezda dragovoljno pozira na fotografijama bez šminke ili bez intervencija u Photoshopu da bi se podigla svijest javnosti o ljubavi medija prema digitalnom uljepšavanju, piše Huffington Post. Posljednji takav slučaj bio je sJessicom Simpson koja je pozirala za Marie Claire.

No ono što je još zanimljivije su neobrađene slike koje niste trebali vidjeti i koje procure na internet, kao što je slučaj s ovim navodno neobrađenim slikama modela Victoria Secreta, Doutzen Kroes. U Victoria Secretu su, inače, predani obožavatelji Photoshopa.

Jezebel tvrdi da su slike procurile na forumu The Fashion Spot, a fotografije koje prikazuju veličanstvenu Kroes kako pozira u različitim kupaćim kostimima Victoria Secreta otkrivaju nesavršenu ljepotu: ruke pune vena, nesavršenu rasvjetu i neurednu kosu.

Također se može uočiti da Kroes nosi bež tange ispod svakog kupaćeg kostima, što se čini iz higijenskih razloga jer različite djevojke nose iste kostime na snimanjima. Bez obzira što su fotografije neobrađene, Doutzen na njima izgleda nevjerojatno dobro.