RASKOŠNO I MODERNO

Ovako izgleda novi dom Mirele Forić i Darija Srne

19.11.2012 u 14:14

Bionic
Reading

Mirela Forić slovi kao jedna od najbolje odjevenih ljepotica, a da ima istančan ukus i stil, pokazala je fotografijom svog novog doma

Mirelu Forić Srna, poduzetnica i supruga nogometaša Darija Srne, rijetko se može vidjeti nedotjeranu i skockanu do posljednjeg detalja. Međutim, iako slovi za jednu od Hrvatica s najviše stila, lijepoj poduzetnici leži i dizajn interijera.

Tako se na Instagramu pohvalila fotografijom svog novog doma. Fotografija otkriva dnevni boravak, a u oči odmah upada veliki ljubičasti trosjed koji se odlično slaže s bjelinom koja vlada cijelim prostorom.

Moderno i minimalistički uređenu prostoriju krase veliki prozori koje uokviruju meki zastori te kamin iznad kojega se nalazi ukrasno ogledalo. Mirela redovito prati trendove, tako je nerijetko odjevena u komade poznatih dizajnera, a čini se kako od toga ne odstupa ni kada je u pitanje uređivanje doma. Njezin dnevni boravak krasi udobni naslonjač i fotelja Eames.

Mireli su na predivnom domu na Instagramu odmah čestitali prijatelji, ali i suprug koji joj se zahvalio na poklonu te napisao: 'Thanks for the gift, my love.'