S POTPISOM KENZA

Ovako izgleda najpoželjnija H&M-ova kolekcija ove godine

10.10.2016 u 14:02

  • +21

Kenzo x H&M

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kenzo x H&M Lookbook prikazuje ključni izbor odjevnih kombinacija iz nove dizajnerske suradnje globalno popularnog švedskog brenda. Živopisan i zaigran pariški modni brend Kenzo u ovoj jedinstvenoj suradnji projicira energiju globalne kulture u svom mladenačkom stilu i po pristupačnim cijenama

Od pridruživanja modnoj kući 2011. Carol Lim i Humberto Leon napravili sumodni svemir kolekcijama punim drskih boja i živopisnihuzoraka predstavljenih na raskošnim revijama, kroz suradnje s drugimumjetnicima i u kreativnim digitalnim kampanjama. Globalni utjecaji itradicije miješaju se i stapaju s energijom ulice, čime nastajukolekcije koje su istodobno inspirativne i pristupačne njihovimobožavateljima širom svijeta.

Ambasadori prikazani u Lookbooku su spisateljica i aktivistica Amy Sall, fotograf Youngjun Koo, umjetnica i DJ Juliana Huxtable, glazbenik i performans umjetnik Oko Ebombo, modna urednica Harriet Verney, make-up umjetnica Isamaya Ffrench, umjetnica Ingrid, glazbenica Anna of the North, model i reper Le1f, kao i modeli Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas i Pierre Painchaud.

'To su ljudi kojima se divimo, ikone u područjima kojima se bave, osobe koje su utjecajne i izvan svog modnog senzibiliteta', rekao je Leon za Vogue.

Kolekcija za H&M je zapravo kombinacija novog i starog Kenza.

'Ideja je bila da slavimo početke Kenza Takade kao i naš rad u ovom brendu, ne samo arhivu njegova rada već i ono što smo mi napravili', opisao je Leon kolekciju za H&M koja u prodaju kreće 3. studenog.