STVARNO ODUZIMA DAH

Ovako izgleda najbolje radno mjesto u Europi

06.12.2012 u 11:32

Bionic
Reading

Nema sumnje da će svatko od vas poželjeti ovakvo radno okruženje koje svi proglašavaju najboljim i najljepšim radnim mjestom u Europi

Suradnja Hofman Dujardin arhitekata i Fokkema & Partnersa dovela je do razvoja kompanije Eneco koja ima sjedište u Rotterdamu. Prema riječima arhitekata, nova zgrada Eneca savršen je primjer kako pametan i učinkovit dizajn ureda može ponuditi zaposlenicima mogućnost da rade fleksibilno u dinamičnom, otvorenom i zdravom okolišu.


Prostor je smješten na 14. katu, broji 25.000 četvornih metara, zaposlenici uživaju na jednom od najboljih radnih mjesta u Europi. Glavni dio zgrade je središnji atrij koji je okružen vrlo svijetlom dvoranom za sastanke, radnom zonom, prostorom za neformalna druženja, salonima i restoranima. Stakleni krov omogućuje uživanje u prirodnoj svjetlosti i Sunčevoj energiji.

Čitav prostor napravljen je tako da ima sve karakteristike prijateljstva s ekologijom.U Enecu sve je podređeno zajedništvu i suradnji, ali je jednako tako omogućena i intimnost zaposlenicima u privatnim prostorijama. Fotografije u ovom slučaju govore puno više od riječi, pa vam predlažemo da ih svakako pogledate u našoj fotogaleriji.