ANTISTRES TERAPIJA

Ovako izgleda kuća iz snova slavnoga glumca

05.09.2016 u 13:34

  • +8

Kuća Michaela J. Foxa

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Michael J. Fox, poznat po hit-filmskom serijalu 'Povratak u budućnost', odlučio je prodati svoj dom iz snova, kuću koju je zajedno sa suprugom izgradio 1997., a koja se nalazi u američkoj saveznoj državi Connecticut

Luksuzna kuća sastoji se od pet spavaćih soba, četiri veće i jedne manje kupaonice, velike kuhinje s aparatima kakve bi poželjeli i profesionalni kuhari, prostranog dnevnog boravka s galerijom i ogromnim kaminom te izlazom na verandu koja se proteže gotovo cijelom stražnjom stranom kuće i s koje se pruža panoramski pogled na dolinu ispred kuće.

Na imanju se nalazi i preuređena staja iz 18. stoljeća, gostinjski apartman smješten iznad garaže kao i ribarska koliba na molu uz jezero.

Luksuzna kuća za odmor nalazi se na pitoresknom imanju u Connecticutu, a imanje je zaštićeno do znatiželjnih pogleda. Izgrađena je 1997., nedugo nakon što je glumcu dijagnosticirana Parkinsonova bolest, a upravo mu je ona služila kao utočište, mjesto na koje je bježao od svakodnevnog stresa.

'To je fantazija, mjesto na koje odlazimo vikendima i gdje nestaju sve naše brige. Pravi je luksuz što smo kuću napravili prema našim željama. Puno ljudi koje je radilo na njoj nije znalo za moje zdravstveno stanje, no ipak su uspjeli pružiti mi najbolju moguću terapiju', rekao je slavni glumac koji danas svoju kuću iz snova prodaje za 4.2 milijuna dolara.