GLAMUR NA SVAKOM KORAKU

Ovako izgleda dom Paris Hilton

10.01.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Svi obožavatelji milijarderke Paris Hilton mogu bar na kratko okusiti čari bogataškog života te iznajmiti njezin bivši dom na obroncima Hollywood Hillsa. A cijena? Prava sitnica – 16 tisuća dolara, odnosno nešto više od 914 tisuća kuna mjesečno

U stan na Hollywood Hillsu u kojemu je nekada živjela, slavna milijarderka Paris Hilton svojedobno je pustila i kamere za potrebe snimanja emisije MTV Cribs te je ponosno paradirajući pred kamerama gledateljima priuštila pogled na svoja čak tri ormara, od kojih je samo jedna bio namijenjen samo cipelama. U kući, koji se nalazi u North Kings Roadu, Paris je boravila i za vrijeme problema sa zakonom, kada je bila osuđena na 23 dana kućnog pritvora. Ubrzo nakon toga, u želji za novim početkom, Paris je bajkovitu kuću prodala, a novi vlasnici odlučili su je iznajmljivati.

Interijer kuće dizajniran je u stilu pravog holivudskog glamura, a kuća je odlična za stanare koji vole priređivati zabave, bilo one unutar kuće ili u dvorištu na otvorenom. Unutrašnjost kuće uređena je brojnim visećim lusterima, slikama Paris Hilton, bogatim zavjesama, ogledalima i velikim brojem detalja, a posebno se ističe ružičasta spavaće soba, a u cijeloj kući nalaze se četiri spavaće sobe. Vanjski dio kuće mnoge će razveseliti zbog bazena, udobnih ležaljki te oku ugodnog zelenila.