CARSTVO BJELINE

Ovako izgleda besprijekorno uređen stan

16.11.2012 u 06:48

Bionic
Reading

Besprijekorna bjelina koja prevladava u unutarnjem prostoru, potiče mirno stanje uma i idealno je mjesto za opuštanje i uživanje

S prekrasnim pogledom na grad, ovaj moderni urbani stan broji više od 150 kvadratnih metara i smješten je u živahnom gradu Tel Avivu. Projekt je rezultat studija Gamma Arc Grupe i predstavlja jedno od najboljih urbanih rješenja posljednjih godina.


Besprijekoran bjelina koja prevladava u unutarnjem prostoru, potiče mirno stanje uma i idealno je mjesto za opuštanje i uživanje. Vidljivi minimalizam zaslužan je za ugodnu atmosferu koja se nenametljivo spaja s vanjskim prostorom. Prostrani prozori omogućuju nesmetano promatranje urbanog krajolika.

Dnevni boravak u znaku je užitka življenja zahvaljujući udobnom kauču i detaljima poput tepiha, malog stola i opuštajućih fotelja. Otvoreni prostor kuhinje sjedinjuje se s blagovaonicom i nudi pogled na dnevnu sobi. Namještaj je svijetao i njemu se također odražava ideja jednostavnosti.

Cijeli prostor ukrašen je zanimljivim umjetničkim elementima, a sve zajedno čini životni prostor savršenim mjestom za uživanje u obiteljskoj atmosferi. U to se i sami možete uvjeriti ako pogledate našu fotogaleriju.