PRUGASTI POGODAK

Ovako dobar stajling kraljice već dugo nismo vidjeli

12.12.2016 u 09:41

  • +4

Nizozemska kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Na snimanju božićnog programa u amsterdamskom teatru Carre nizozemska kraljica Maxima plijenila je pažnju u jedinstvenoj haljini upečatljiva uzorka

Uvijek dotjerana kraljica Maxima ni ovaj put nije propustila priliku zasjati u jedinstvenoj kreaciji, ovaj put odlučivši se za maksi haljinu grčke dizajnerice Mary Katrantzou. Ugledni Vanity Fair svrstao ju je na listu najbolje odjevenih žena na svijetu, a ovu laskavu titulu kraljica Maxima uspjela je nanovo potvrditi odabirom haljine čija posebnost leži u prugastom uzorku.

Iako su brojni Maximin modni odabir dočekali na nož, njezinu haljinu smatrajući prikladnijom za ljetnu sezonu, i ovaj put uspjela se istaknuti među ostatkom dama s kraljevskih dvora koje u formalnim prilikama često odabiru komade u konzervativnom duhu.

Haljini s mašnom nalik bluzi pussy bow te s plisiranim donjim dijelom Maxima je pridodala dodatke poput maslinastozelene pismo-torbe, tankog remena oko struka i skupocjenog nakita u znaku narukvice i visećih naušnica od plavih safira koje su izvirivale ispod blago valovite frizure.

Vidno raspoložena kraljica ponovno je potvrdila istančan smisao za modu koji se u većini slučajeva pokazao dobitnim.