ZGODNI SAVJETI

Ovako ćete najbolje očuvati traperice

24.04.2013 u 14:17

Bionic
Reading

Proteklih 20 godina supružnici Bruce i Jeanne Lubin prikupljali su savjete kako sačuvati novac, vrijeme i svakodnevni život učiniti laganijim

Sve informacije objedinili su u knjizi 'Who Knew' koja uključuje tisuće tajni štednje novca, kuhanja, čišćenja i drugih zadataka koje obavljamo u kućanstvu. Uputit će vas kako odlično organizirati stvari, kako popraviti neke manje štete, pa čak i kako spriječiti traperice od pretjeranog skupljanja, ali i kako najbolje iskoristiti one stare.

Traper je sam po sebi dovoljno krut i uzak, a nerijetko se uguramo i u broj manje traperice, pa ne bismo htjeli da se pranjem dodatno suze. Kako biste smanjili mogućnost dodatnog skupljanja, perite ih u hladnoj vodi. Ako imate sušilicu rublja, sušite ih na srednjoj temperaturi deset minuta, a potom na zraku.

Osim toga, savjetovali su što možete učiniti sa starim i poderanim trapericama. Naravno da vam prvo pada na pamet odrezati nogavice i napraviti trendi vruće hlačice, no kako će to izgledati u stvarnosti? Vrlo vjerojatno demode, no možete pokušati i to. Supružnici Lubin imaju druge ideje.


Savjetuju da izrežete hlače i spojite ih u zanimljiv tepih. Bit će originalan u nekoj kupaonici ili garaži. Zahtijeva puno vremena, ali učinak bi mogao biti efektan. Naravno, za ovaj eksperiment trebate imati malo više starih traperica. Možete ih spojiti i tako da napravite jastuk od trapera, idealan dodatak za dječju sobu, a stražnje džepove možete iskoristiti kao držače za telefon.