OZBILJNE NAMJERE

Ovakav seks otkriva da mu je stvarno stalo

13.07.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Seks s novim partnerom/icom uglavnom je u pravilu uzbudljiv, učestao, intenzivan. No kada se jedno drugom stvarno počnete sviđati i osjećati dublju emocionalnu povezanost, seks dolazi na jednu novu razinu, pruža drugačije emocionalno i fizičko zadovoljstvo

I iako smo svi različiti i drugačije otkrivamo emocije, neki znakovi u seksu ipak upozoravaju da je frajer ozbiljnije zainteresiran i da se ne radi o običnoj prolaznoj avanturi.

Ljubi vas često i dugo

Poljupci su, smatraju neki, intimniji čak i od samog seksualnog čina. Kada vas muškarac ljubi, često dugo, nježno i pažljivo pokazuje da je stvarno zainteresiran. Poljupci, nježni dugački po cijelom tijelu, pokazuju da voli svaki dio vas i da vam želi ugoditi.

Posvećuje vam vrijeme
Ako nije sebičan ljubavnik, već ostavi vremena za predigru. Zainteresiran je da vas zaintrigira i uzbudi i vaše zadovoljstvo mu je jednako važno kao i njegovo, vjerojatno nije riječ o prolaznoj avanturi u kojoj traži samo svoje zadovoljstvo. To je muškarac koji se zaljubljuje.


S vama želi iskusiti nove stvari
Muškarac kojeg zanima što vi volite i što ne volite i tome je spreman prilagoditi se, pokazuje da je pažljiv ljubavnik kojem je itekako stalo do vašeg zadovoljstva. Očito ste ga zaintrigirali i uzbudili i želi da i vi budete zadovoljni.

Opušten je s vama
Smije se i opušten je u krevetu s vama. Nastoji vas impresionirati i time pokazuje kako zbilja uživa u vašem društvu i želi provoditi vrijeme s vama.

Trudi se stvoriti atmosferu
Trudi se napraviti ugodnu atmosferu, a taj trud otkriva da seks s vama nije usputna avantura, već nešto za što se želi potruditi.

Da se radi o nečem ozbiljnijem, svakako će vam pokazati i ako zapamti nešto što ste mu rekli, pa vas iznenadi. Na primjer, ako pokaže neku romantičnu gestu, za koju ste mu već ranije otkrili da vam je posebno draga.

Ako pokazuje da vas želi usrećiti emocionalno, mentalno i fizički i trudi se impresionirati vas i zavesti, i to ne samo u seksu, već u svim svakodnevnim situacijama. Taj se muškarac vjerojatno već zaljubio i, ako se njega pita, ne radi se o prolaznoj avanturi.