MALO JE PRETJERALA

Ovakav promašaj od nje nikada ne bismo očekivali

15.11.2013 u 09:08

Victoria Beckham

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Tobias Schwarz

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila na crvenom tepihu, Victoria Beckham nesumnjivo je zvijezda večeri, a tako je bilo i ovoga puta na dodjeli nagrada Bambi u Berlinu. Međutim, modno osviještenoj i pravoj profesionalki kada je o modi riječ ovoga puta se potkrala velika greška

Na crveni tepih u Berlinu povodom dodjele nagrada Bambi Victoria Beckham pojavila se u jednostavnoj, ali vrlo upečatljivoj haljini koja je sezala do poda. Pomalo klasičan kroj haljine koji beskompromisno prati liniju tijela odlično je bio upotpunjen dubokim izrezom na dekolteu te zavodljivim zatvaračem duljinom cijelih leđa.


Uz haljinu Vicki je nabacila i par upadljivih naušnica, a kosu jednostavno raspustila i prebacila preko jednog ramena. No unatoč istančanom modnom stylingu napravila je grešku po pitanju make upa, koja je svima upala u oči. Svoj uobičajeni svježi make up odlučila je malo osvježiti pa je tako nabacila teški smokey eyes i potpuno pogriješila. Umjesto glamuroznog izgleda, Victoria je djelovala umorno, a tamno sjenilo i tuš stvorili su vamp izgled.

Unatoč tome, Victoria je ipak bila zvijezda večeri, a dobila je i nagradu za poseban doprinos modi koju joj je uručio slavni Karl Lagerfeld.