ŠTO JOJ SE DOGODILO?

Ovakav modni užas dugo nismo vidjeli

28.03.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Tyra Banks pojavila se na predstavljanju 12. sezone popularnog talent showa 'America's Got Talent' na NBC-ju u neukusnoj čipkastoj kombinaciji

Slavna manekenka kao da je zaboravila na dobro poznato modno pravilo 'manje je više' kad je birala kombinaciju za crveni tepih.

  • +7
Tyra Banks Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova 43-godišnja Amerikanka koja je izgradila impresivnu modnu karijeru odvažila se za vrlo smjeli outfit koji je izazvao buru komentara.

Voditeljica showa sve je iznenadila kombinacijom topa i hlača od prozirne čipke u kojoj je otkrila puno previše, a kao da to nije bilo dovoljno, modnu katastrofu dodatno je naglasila glomaznom ogrlicom, ružem žestoke ljubičaste boje i staromodnom frizurom.  

Reunited ... and it feels so good . @tyrabanks ❤️ #agt #pasadena2017

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Osim što je malo toga ostavila mašti, ovu groznu modnu kombinaciju upotpunila je i lošim cipelama.

Kako je ranije ovoga mjeseca objavljeno, Tyra će zamijeniti Nica Cannona na mjestu voditelja ovog poznatog showa. 'Još kad sam bila djevojčica, bila sam oduševljena tim nevjerojatnim talentiranim osobama koje čine nevjerojatne stvari.'

U ovom TV showu pridružit će joj se i kolegica s modnih pista Heidi Klum koja je članica žirija. Obje su bivše Victorijine anđelice, a njihovo prijateljstvo datira još s kraja 90-ih. Inače, Tyra je odradila mnoge modne kampanje, između ostalih i za modne kuće Dolce & Gabbana i Tommy Hilfiger, a prva je Afroamerikanka koja se pojavila na naslovnici GQ-a i Sports Illustrated Swimsuit Issuea.

Nova sezona 'America's Got Talent' počinje 30. svibnja.