prava inspiracija

Ovaj vremešan bračni par novi je vladar Instagrama: Od ostavljene odjeće u praonici kreiraju nezaboravna izdanja

27.07.2020 u 15:40

Bionic
Reading

Najnoviji 'influenceri' koji su uspjeli stvoriti pravu revoluciju na Instagramu imaju 84 godine, dolaze s Tajvana i vlasnici su praonice rublja

Vremena su se itekako promijenila, a Instagram više nije mjesto na kojem ponosno vladaju 20-godišnje modne blogerice ili mlađahne beauty vloggerice.

Prije manje od mjesec dana, kada su stvorili vlastiti Instagram profil, 84- godišnji bračni par Hsu Sho-Er i Chang Wan Ji danas se mogu pohvaliti s vojskom od gotovo pola milijuna obožavatelja, a sve zahvaljujući svojim odjevnim kombinacijama stvorenim od odjevnih komada koje su zaboravili pokupiti klijenti njihove praonice rublja.

Moda prolazi, a stil je neprolazan što svakom objavom na Instagramu potvrđuje ovaj vremešni bračni par iz Tajvana koji ne prestaje oduševljavati svjetske medije i javnost.

Iako su pravi protagonisti Hsu Sho-Er i Chang Wan Ji, za kreiranje Instagram profila o kojem javnost ne prestaje govoriti zaslužan je njihov unuk Reef. Prema napisima tajvanskog portala ANCX, unuk bračnoga para iz Tajvana umorio se od gledanja svoje bake i djeda kako se dosađuju i ne žele izlaziti u javnost.

'Nisam mogao izdržati, pa sam za njih želio učiniti nešto lijepo' rekao je Reef, čiji su djed i baka u sretnom braku punih 60 godina, a posljednjih 70 godina vlasnici su praonice rublja Wanji i Sho-er.

Svom poslu proteklih tjedana odlučili su se posvetiti reinterperetirajući modu u svom stilu od odjeće koju su kupci godinama ostavljali u njihovoj praonici.

Svojim modnim primjerom ovaj bračni par iz Tajvana u devetom desetljeću života naučio nas je kako je odijevanje sa stilom moguće ostvariti u bilo kojoj životnoj dobi, te da stara odjeća zaslužuje drugu priliku.