MODNA DOMINACIJA

Ovaj trend nećemo moći izbjeći ni iduće sezone

14.03.2017 u 10:14

  • +6

Victoria Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon uživanja u francuskoj prijestolnici, Victoria Beckham zaputila se u London zablistavši u jednostavnom ali efektnom izdanju

Poznata po nošenju odjeće i modnih dodataka koje je dizajnirala, slavna Victoria i ovaj je put dokazala da je najbolja ambasadorica svog brenda.

Dizajnerica i nekadašnja pop zvijezda Victoria Beckham prošle je godine proglašena slavnom ženom koja se najbolje odijeva za putovanja avionom. Na prvo mjesto putne modne liste stavila ju je tvrtka British Airways jer slavni često dolaze i odlaze iz Londona pa se zračna luka povremeno pretvori u pravu modnu pistu. 

Titulu najbolje odjevene putnice nastavila je njegovati elegantnom kombinacijom - vječnom bijelom košuljom ležerno utaknutom u ružičastu plisiranu suknju od hit materijala baršuna.

Da je prošlosezonska hit tkanina aktualna i u novoj sezoni, dokazala je aktualnom kolekcijom u kojoj se moglo vidjeti nekoliko plisiranih modela suknje kakvu i sama obožava nositi.

Novu putnu kombinaciju naglasila je bijelim cipelama, omiljenim naočalama brenda Celine i bijelom torbom iz aktualne kolekcije.

U gotovo identičnom izdanju Victoria je viđena prošle godine u New Yorku, no u zelenoj verziji baršunaste suknje, crnim sandalama Manolo Blahnika i sa svojom zelenom torbom Beckham kojom je postigla sofisticiran look.