AMERIKANCI GA OBOŽAVAJU

Ovaj stil uređenja interijera proglašen je najpopularnijim u 2019. godini

12.12.2019 u 12:04

Bionic
Reading

Svake godine najpopularnija internetska tražilica Google analizira što su korisnici, ovisno o tematici, najviše pretraživali posljednjih 12 mjeseci, a kada je riječ o interijerima ovaj stil uređenja u Americi nalazi se u samom vrhu godišnje ljestvice

Najpopularniji stil uređenja interijera u 2019. godini prema podacima Googlea uvjerljivo je takozvani farmhouse stil koji je, u odnosu na prošlu godinu, zabilježio posebno velik broj pretraživanja u 2019. godini.

Razlog velike popularnosti takozvanog farmhouse stila uređenja interijera brojni vide u velikom utjecaju reality emisije 'Renovator' (Fixer Upper) s Joannom i Chipom Gainesom u glavnim ulogama. Ovaj bračni par često se služi rustikalnom, a opet privlačnom estetikom pri dizajniranju domova koja najbolje opisuje stil farmhouse.

Bijeli zidovi, 'oštećeni' arhitektonski elementi, industrijska rasvjeta, vintage ili ručno oslikani natpisi i pokućstvo u neutralnim bojama samo su neke od glavnih karakteristika takozvanog farmhouse stila uređenja interijera koji je nesumnjivo obilježio 2019. godinu u Americi.