URBANI CHIC

Ovaj retro model tenisica sjajna je modna investicija jer ih možete spojiti sa svime što imate u ormaru

01.10.2021 u 08:51

Bionic
Reading

Ukoliko niste oduševljeni glomaznim sportskim modelima koji su preplavili gradske ulice unazad nekoliko sezona, onda će vas osvojiti divne visoke tenisice bezvremenskog dizajna

Modne zaljubljenice ne odriču se tenisica ni kad počnu prve kiše, pa ako volite visoke tenisice, onda trebate ovoga trenutka prestati surfati jer je savršen izbor Nikeov model Blazer.

Riječ je o udobnom modelu klasičnog izgleda s retro vibrom, a ove tenisice prepoznatljivog dizajna već su osvojile brojne modne zaljubljenice poput glumice i it djevojke Sienne Miller ili španjolske fashionistice Maríje Valdés.

Nikakvo čudo jer su itekako isplativa investicija i savršeno se sljubljuju i s kombinezonima, jeansom, lepršavim suknjama, haljinama...

  • +19
Tenisice s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Blazerice nadahnute dizajnom košarkaških tenisica i s potplatom od pune gume koji ne ostavlja tragove s uzorkom riblje kosti za izvrsno prianjanje i izdržljivost, dolaze u brojnim varijantama, a Sienna se odlučila za klasične bijele s crnom crtom koje apsolutno idu uz sve što imate u garderobi.

Plavokosa kraljica stila svoje je visoke kožne tenisice u svom ležernom stilu iskombinirala s bež kombinezonom i efektnom torbom.

Ako ste pomalo sumnjali kako izgledaju u kombinaciji s npr. suknjama ili haljinama, María Valdés na svojem je Instagram profilu pokazala genijalan look koji uključuje upravo trendi blazerice.

Španjolska fashionistica bez greške je iskombinirala plisiranu bež suknju s bijelom sweatshirt majicom i spomenutim efektnim modelom s potpisom Nikea te tako kreirala jednostavan, no vrlo chic look idealan za prijelazno razdoblje.

Stajling je dodatno zaokružila sunčanim naočalima i praktičnom crnom torbicom.