KOMAD ZA POŽELJETI

Ovaj put su svi gledali u kaput, a ne u nju

15.12.2014 u 14:23

Bionic
Reading

Glazbena diva Beyonce na Billboard Women In Music Luncheonu u New Yorku pojavila se ležerno ogrnuta ljubičastim kaputom koji je odmah zapeo za oko svim ljubiteljicama mode

Hladna njujorška zima nije omela pjevačicu da odjene tanku haljinicu s velikim prorezom na bedrima. Na haljinu boje crnog vina sa zanimljivim čvorom i prorezom brenda Haute Hippie Beyonce je odjenula bež sandale s platformom modne kuće Gucci, a zvijezda njezina outfita ovaj put bio je ljubičasti kaput s velikim zlatnim gumbima s potpisom 5:31 Jerome, a look je začinila glomaznim zlatnim nakitom.

5:31 Jerome novi je brend koji se tek probija na modnu scenu, a koji je debitirao sezonom proljeće/ljeto 2014, no uopće ne sumnjamo da će mu sada popularnost naglo narasti nakon što je slavna pjevačica snimljena u kaputu brenda. Pop divi se očito jako dopao ljubičasti kaput budući da se u njemu pojavila i na nedavnoj proslavi 25. rođendana pjevačice Taylor Swift.

Beyonce često bira odjeću manje poznatih dizajnera, kao i onu iz lanca ulične mode Topshop s kojim ima poslovnu suradnju. No jedan od izuzetaka bio je nedavni odlazak na košarkašku utakmicu Brooklyn Netsa, čiji je jedan od suvlasnika i njezin suprug Jay-Z, i Cleveland Cavaliersa predvođenih NBA zvijezdom LeBronom Jamesom, na kojoj se i službeno upoznala s britanskim kraljevskim parom. Za tu je prigodu od glave do pete bila u brendiranim komadima odjeće, od Louisa Vuittona do Hervea Legera.