PILAR DE ARCE

Ovaj odličan stajling najbolji je dokaz da siva boja sjajno pristaje damama svih dobi

18.10.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Sad je već postalo dobro znano pravilo da ako vam ponestaje ideja za modne kombinacije, u tom je slučaju Instagram profil nenadmašne Španjolke Pilar De Arce savršeno mjesto za vas

Pedeset plus influencerica nepresušna je modna inspiracija pa nas stoga nimalo ne čudi kako njezin Instagram profil ima sve više pratitelja.

Markantna Španjolka s velikim guštom krši uvriježena pravila odijevanja kad su u pitanju dame zrelije dobi te doista izgleda sjajno u svakoj prigodi, a kako se može pohvaliti vitkom figurom sve joj odlično pristaje.

  • +12
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Lijepa brineta nas je oduševila i svojim cool izdanjem odlučivši se od glave do pete za sivu boju za koju često vrijedi nepisano pravilo da bi je dame u dobi iznad 50 trebale izbjegavati.

Poznata po svojim odličnim modnim kombinacijama koje vješto slaže spajajući skupocjene komade s onima pristupačnih cijena, zgodna Španjolka iz San Sebastiána vremenom je postala jedna od najomiljenijih plus age influencerica.

No s time se ne slaže Pilar koja je s puno stila iskombinirala elegantni kaput s udobnim topom dugoh rukava i širokim hlačama u trendi sivoj koja se u ovom slučaju pokazala najelegantnijim rješenjem.

Mladenačka frizura i dobro osmišljeni detalji poput sunčanih naočala, elegantnih cipela boje kestena i nakita savršeno su se uklopili u ovaj dnevni look za čistu peticu, a svidio se i njezinim obožavateljima.

'Savršeno', 'Najbolja street style kombinacija', 'Fantastična Pilar', pohvalili su u komentarima obožavatelji stila Pilar De Arce koja godinama na svojem Instagram profilu skuplja vjerne fanove.