Nosi se karirano

Ovaj modni klasik u svijetu uzoraka nikada nije bio poželjniji, a za vas smo izdvojili najljepše komade

02.11.2019 u 16:06

Bionic
Reading

S godinama staža na sceni karirani uzorak, koji vuče korijene iz Škotske stekao je titulu modnog klasika, a upravo njime u nadolazećoj sezoni nikako nećete pogriješiti

Dok cvjetni uzorak predstavlja logičan odabir u proljetnim mjesecima, jesenska sezona godinama je namijenjena nošenju kariranog uzorka.

Kao modni klasik u svijetu uzoraka, u aktualnoj sezoni krasi apsolutno sve što možete zamisliti - od šalova i kapa, preko cipela, pa do raznoraznih komada odjeće kao što su kaputi, haljine, veste i odijela.

Komadi bez kojih ne možete dozvoliti da vam prođe jesenska sezona zasigurno su karirano odijelo ili kaput jer predstavljaju bezvremenske klasike, pa samim time i pametnu modnu investiciju, a bogata ponuda istih na policama trgovina ovoj činjenici dovoljno govori u prilog.

Ukoliko vam se karirani uzorak može učiniti previše strogim i poslovnim, uvijek možete odabrati razigranu bluzu s jednako trendi puf rukavima i kariranim uzorkom ili pak kariranu suknju efektnog kroja koju možete kombinirati s jednobojnom košuljom ili vestom.

Važno je da se u komadima koje izaberete osjećate ugodno i da odgovaraju vašem osobnom stilu, a prije nego krenete u šoping i oboružate se kariranim novitetima, zavirite u galeriju i pogledajte što smo sve pronašli na policama popularnih trgovina.

  • +46
Karirani uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: promo