STREET STYLE FAVORIT

Ova skromna trenirka sada je glavni hit: Nosi se poput elegantnih hlača i omiljenih traperica

18.04.2024 u 14:28

Bionic
Reading

Retro tenisice s potpisom njemačkog sportskog diva ove sezone nisu jedini omiljeni komad u svijetu fashionistica

Povratak na staro normalno nakon globalne pandemije nije umanjilo privlačnost udobnih trenirki koje se posljednjih tjedana ponovno nalaze u glavnom fokusu na street style sceni - točnije donji dio trenirke širih nogavica iz adidasove linije Originals.

  • +9
Donji dio trenirke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njihov neodoljivi retro šarm ide ruku pod ruku s aktualnim trendom retro tenisica uske siluete, kakvih ne manjka u ponudi njemačkog sportskog diva.

Dovoljno je baciti pogled na stajlinge street style zvijezdi i fashionistica sa Instagrama i TikToka kako bi se uvjerili u popularnost koju trenutno uživa prepoznatljiva trenirka s tri pruge na bočnim stranama nogavica.

Nije joj odoljela ni slavna oskarovka Jennifer Lawrence, na ulicama New Yorka nedavno osvanuvši u crnoj verziji kakvu je nosila poput elegantnih hlača, u kombinaciji sa zelenim kardiganom i kožnim blejzerom.

  • +5
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao u slučaju adidasovih retro tenisica predvođenih iznnimno popularnim modelom Samba, za popularnost adidasovog donjeg dijela trenirka brojni traže krivca u britanskoj dizajnerici Wales Bonner, čija je modna suradnja s njemačkim sportskim divom rezultirala ogromnim uspjehom.