IDEALAN ODABIR

Ova predivna haljina kao stvorena je za bablje ljeto

10.09.2015 u 12:35

Bionic
Reading

Lijepa glumica Kate Bosworth često dobiva komplimente na račun svojih odjevnih kombinacija, a najbolje se osjeća u odjeći koja je pod utjecajem boho mode

Kate je velika ljubiteljica glazbenog festivala Coachella, na kojem plijeni pozornost svojim pomaknutim modnim odabirima.

Glumica nježnih crta lica voli neobične modne kombinacije i otkačene komade odjeće, a njezini outfiti uvijek su pomno osmišljeni.

Zgodna plavuša prošetala se u društvu supruga Michaela Polisha u lepršavoj sivoj haljini cvjetnog uzorka na vezanje, a ona je savršeno naglasila njezinu vitku liniju. Riječ j eo haljini cool anskog bredna Ganni koja košta oko 2000 kuna,  a riječ je o brendu s kojim su jako dobro upoznate ljubiteljice mode. U njihovim krpicama četso se može vidjeti i buduća danska kraljica, princeza Mary koju su nedavno proglasili najbolje odjevenom ženom s kraljevskih dvora.

Tridesetdvogodišnja zvijezda filma 'Still Alice' nosila je zanimljive sandale smeđih tonova i torbicu bež boje, a kosa joj je bila raspuštena. Nije pretjerivala s make-upom, a lice je zaštitila sunčanim naočalama.

Glumica se udala za redatelja Michaela Polisha u kolovozu 2013. i od tada su nerazdvojni, a upravo promoviraju novi filmski projekt '90 Minutes In Heaven', u kojem ona glumi, a on je scenarist i redatelj.

Film prema istinitoj priči govori o životu i smrti pastora Dona Pipera (glumi ga Hayden Christensen).