ODLIČAN STAJLING

Ova modna priča ljupke glumice zaslužila je peticu

26.01.2017 u 11:23

Bionic
Reading

Američka glumica Kate Bosworth, koju znamo po ulogama u filmovima 'Superman', 'Blue Crash' ili '21', na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih cura u Hollywoodu, a njezin pomaknuti modni stil velika je inspiracija

Ljubimica modnog svijeta pokazala je da je lekciju iz stila svladala s najboljim ocjenama.

Glumica nježnih crta lica voli neobične modne kombinacije i otkačene komade odjeće, a njezini outfiti uvijek su pomno osmišljeni. Plavokosa Amerikanka koja je ovoga mjeseca proslavila 34. rođendan zadivila je svojim lookom u zračnoj luci LAX - kombinirala je bijelu mini haljinu, krzneni prsluk, trendi gležnjače i odličnu svijetlosmeđu torbu.

Upečatljiv stajling upotpunila je sunčanim naočalama avijatoricama, a crveni ruž bio je točka na 'i' ovog dnevnog looka. Čini se da joj godi bračni život - bivša djevojka Orlanda Blooma sreću je pronašla s redateljem Michaelom Polishem, za kojeg se udala 2013.

  • +4
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda filma 'Still Alice', kao velika zaljubljenica u modu, nije propustila ovogodišnji berlinski tjedan mode, na kojem joj je društvo pratio suprug. Inače, poduzetna glumica nije odoljela otisnuti se u modne vode pa je s bliskom prijateljicom i stilisticom Cher Coulter svojedobno pokrenula liniju nakita pod imenom JewelMint, namijenjenu zaposlenim curama iz LA-ja koje s posla jure u noćni provod.