'IT' KOMAD

Ova izazovna krpica opčinila je slavne ljepotice

11.02.2015 u 12:56

Bionic
Reading

Ludilo za kombinezonima ne prestaje, a nakon što su se u bijelom Guccijevom kombinezonu pojavile Alesha Dixon, Bella Thorne i Beyonce, došao je red na australske ljepotice Elle Macpherson i Kylie Minogue

Elle Macpherson i Kylie Minogue šepurile su se u identičnom lepršavom prozirnom kombinezonu koji potpisuje Stella McCartney.

Kylie (46) je bila prava senzacija u ovoj seksi crnoj kreaciji sa zlatnim točkicama. Skladno građenoj pop princezi kombinezon je stajao kao saliven, naglasivši njezine obline, posebno čvrstu guzu, njezin zaštitni znak. Uparila ga je, dakako, s izazovnim sandalama na petu, a isfurala je i pomalo divlju frizuru s velikim valovima.

Ista kreacija omiljene dizajnerice Stelle McCartney viđena je i na zanosnoj manekenki Elle Macpherson koja nosi laskav nadimak The Body. Počela se baviti manekenstvom s 18 godina, no i danas, u pedesetoj godini, izgleda nevjerojatno. Teško je reći kojoj ljepotici bolje stoji ovaj outfit.

Kombinezoni su hit već neko vrijeme, a mnoge dame ih obožavaju jer njima začas riješite ono vječito pitanje 'što odjenuti'. Uz samo nekoliko detalja imate fantastičan styling dostojan crvenog tepiha.

Izazovni bijeli kombinezon koji potpisuje Gucci nedavno su nosile i tri poznate ljepotice, Alesha Dixon, Bella Thorne i Beyonce, ponosno pokazavši svoja istesana tijela.