ČISTA PETICA

Ova haljina s crvenog tepiha pun je pogodak

21.09.2015 u 18:48

  • +3

Kerry Washington

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Kerry Washington poznata je po svome istančanom modnom ukusu, posebno kada je crveni tepih u pitanju, pa nije razočarala ni na sinoć održanoj dodjeli nagrada Emmy

Zvijezda serije 'Skandal', čije prve tri sezone možete pogledati na PickBoxu, za 67. dodjelu Emmyja odjenula je srebrnu haljinu slavnog dizajnera Marca Jacobsa. Prelijepa haljina prije nekoliko dana prvi je puta predstavljena na Tjednu mode u New Yorku, a Kerry joj očito nije mogla odoljeti.

Iako se haljina dugih rukava ne čini kao najbolji izbor za vruću noć u Los Angelesu, glumica je rekla voditelju Ryanu Seacrestu da je lagani materijal dovoljno prozračan. A to se moglo vidjeti i golim okom. Poluprozirna haljina otkrivala je crno dolje rublje, ali i vitku liniju lijepe glumice.

Uz izraženi dekolte, haljina je imala prorez na jednoj strani pa je Kerry pokazivala i istesane noge u srebrnim štiklama. Kao i uvijek, frizura i make up bili su joj besprijekorni, a atraktivna glumica jednom je prilikom rekla da nije ovisna o skupim kozmetičkim proizvodima.

'U mladosti sam imala velikih problema s tenom i s vremenom sam naučila kako to držati pod kontrolom. Zbog toga sam promijenila način prehrane', rekla je za FemaleFirst

Lijepa zvijezda serije 'Skandal' i filma 'Odbjegli Django' te njezin suprug, bivši NFL igrač Namdi Asomugha prošle godine dobili su svoje prvo dijete, djevojčicu Isabelle Amarachi, a osim što su tu radosnu novost dugo čuvali od očiju javnosti, ljeto prije vjenčali su se tako da nitko nije znao za to.