EFEKTAN UZORAK

Ova haljina retro stila čija je cijena oko 300 kuna novi je predmet žudnje mnogih zaljubljenica u modu

27.07.2021 u 12:02

Bionic
Reading

Trendseterice ne mogu se nikako zasiti haljina koje su se pokazale izvrsnim rješenjem za one dane kad nemamo inspiracije za osmišljavanje svakodnevnih modnih kombinacija

Modne zaljubljenice se slažu kako su haljine i kombinezoni vrlo praktična opcija osobito kad smo u stisci s vremenom ili nismo od volje za kreiranje odjevnih kombinacija.

Ukoliko ste i vi među onima koji pred ormarom stoje s uputnikom iznad glave, onda zasigurno u rukavu imate nekoliko trendi haljina ili kombinezona koje će u trenu spasiti stvar.

Brend Zara poznat po svojim trendi kreacijama po pristupačnim cijenama svake sezone ima nekoliko cool komada koji na prečac osvoje srca fashionistica, a lijepa haljina retro uzorka trenutačno je hit među vladaricama Instagrama.

Ako ste ljubiteljica maksi haljina onda će vas oduševiti ova divna haljina s V izrezom i bočnim prorezima retro stila.

  • +21
Prozračne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zahvaljujući vedrom uzorku u upečatljivima bojama poput žute, narančaste, zelene ili fuksije, ova Zarina haljina iz nove kolekcije čija je cijena oko 300 kuna razgrabljena je na njihovoj online stranici.

Lepršava kreacija s potpisom Zare već je viđena i na Instagram profilima poznatih influencerica poput Veronice Diaz ili Marte Pombo koja je tu haljina nosila na vjenčanju svoje prijateljice, a toliko joj se svidjela da je na ulici zaustavila neku djevojku i pitala je gdje ju je kupila.

Prekrasna haljina efektnog uzorka lako se kombinira i s trendi sandalama s remenčićima, natikačama, espadrilama...