BAŠ je EFEKTNA

Ova boja laka izgleda tako elegantno i skupocjeno, a slaže se sa svime što nosite

09.07.2024 u 20:16

Bionic
Reading

Ljetni modeli obuće zahtijevaju njegovana stopala, a svi će se složiti da je za cjelokupni dojam ključna dobro pogođena nijansa laka

Mnogi se godinama drže određene nijanse laka za nokte i uvijek su joj vjerni, no ponekad se treba odvažiti i na nešto drukčije.

Ako se osjećate pomalo neodlučno, uvijek je preporučljivo igrati na sigurno. Nježne, prigušene, elegantne boje noktiju vjerojatno kasnije neće izazvati žaljenje, a sigurno će lijepo nadopuniti ton kože ili odabir odjeće.

Bacite samo jedan pogled na ljetne trendove za koje stručnjaci predviđaju da ćemo ih ove sezone viđati posvuda ili trenutno najpopularnije boje u salonima za manikuru/pedikuru i odmah će vam biti jasno o kojoj se nijansi laka za nokte radi.

Da su najjednostavnija rješenja često i najbolja, potvrđuje i cool bijela pedikura jer izgleda profinjeno, elegantno i tako chic.

GRADSKA MODNA PISTA

Zgodne brinete svojim su stajlinzima privukle pozornost na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju

Upravo je ta nijansa laka za nokte odlična opcija jer svakom looku daje sofisticiranost, a nenametljivo ističe preplanuli ten.

I pripazite: 'papir' bijeli nokti mogu izgledati čudno te zapravo ne funkcioniraju ni s hladnim ni s toplim podtonovima, no nešto nježnijom, manje upečatljivom nijansom, poput efektnih mliječnih i sličnih varijanti, doista nikako ne možete pogriješiti.

Također, ovakve svjetlije nijanse vrlo su zahvalne jer se na njima, za razliku od tamnijih lakova, oštećenja puno teže vide.