GLAMUROZNI LOOK

Ova boja kose najveći je ljetni hit

21.05.2016 u 13:05

  • +5

Charlize Theron

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Čini se da će pomalo neuredna bob frizura u ledeno platinastoj nijansi biti veliki hit ovoga ljeta, za što su najbolji dokaz holivudske ljepotice Charlize Theron, Kristen Stewart, Taylor Swift i Jennifer Lawrence

Ova ledena, ultra plava nijansa izgleda elegantno i pomalo otkačeno u isto vrijeme, a iako su je prigrlile najpoznatije holivudske plavuše, na nju se odlučila i brineta poput Kristen Stewart.

Platinasta boja sjajno pristaje prelijepoj Charlize Theron koja je novu boju kose pokazala na filmskom festivalu u Cannesu, a odjevena u blijedo rozu čipkastu haljinu s potpisom modne kuće Givenchy, Charlize je s platinastom bojom kose izgledala poput prekrasne ledene kraljice.

Za hit platinastu nijansu odlučila se i Kristen Stewart koja je godinama bila vjerna smeđoj boji kose, pa je mnoge šokirala tako drastična promjena izgleda.

'Snimila sam pet filmova u dvije godine pa sam odlučila uzeti malu pauzu i odmoriti se jer to nikad nisam napravila. Uvijek sam se držala tog neutralnog izgleda, još otkako sam imala deset godina. Stoga sam odlučila režirati svoj prvi kratki film i totalno uništiti kosu', rekla je nedavno Kristen kojoj nova frizura, shaggy bob i platinasta boja kose s tamnim izrastom, sjajno stoji.

Ht boji kose nije odoljela ni holivudska miljenica Jennifer Lawrence koja je bob dužinu ovoga proljeća osvježila izrazito platinastom nijansom, zbog čega podsjeća na Khaleesi iz hit serije 'Igra prijestolja'.

Za promjenu imidža prije par mjeseci odlučila se i najveća pop zvijezda današnjice Taylor Swift, koja se iz retro cure preko noći preobrazila u rock chic heroinu, a osim stila odijevanja, odlučila je promijeniti boju kose, pa je od slatke plavuše postala tough chick s platinastom nijansom.

No prije nego što se i sami odlučite za promjenu imidža, imajte na umu da tako drastične promjene nikad ne radite kod kuće u vlastitom aranžmanu, već se prepustite iskusnim profesionalcima. Izbjeljivanje kose, pogotovo u ovako svijetlu nijansu, može jako ošteti kosu, posebno ako se to radi odjednom.