BEZ MUČENJA

Otvorena škola za savršen seksi hod

22.07.2013 u 10:27

Bionic
Reading

Kao što će mnoge žene potvrditi, hodanje u cipelama na petu uopće nije lako i treba ga naučiti baš kao što se uči vožnja automobila ili bicikla

Upravo zato što je jako teško hodati u cipelama vrtoglavih potpetica i izdržati u njima dnevni ritam, Victor Chu otvorio je školu hodanja u cipelama na petu u New Yorku.

Huffington Post piše kako Chu nije nepoznato ime u svijetu mode te je sudjelovao u razvoju poznatih brendova kao što su Ugg and Reebok.

Zajedno s plesačicom Cece Chin, koja je pokrenula fitnes u potpeticama, Chu ženama pomaže da nauče pravilno hodati i izdržavati cjelodnevnu torturu potpetica.

'Oko 95 posto žena ne zna hodati u cipelama na visoku petu. Žene misle da su potpetice seksi jer tako razmišljaju muškarci. No kada vidite ženu koja se muči ima bolne izraze lica zbog potpetica, znate da tu nema ništa seksi. Morate biti fit kako biste znali hodati u takvim cipelama i bili stabilni', objasnio je Che što zapravo uče žene na njegovim satovima.

Za 50 dolara po satu, Chu obećava da će svaka žena naučiti hodati tako da uključuje rad trbušnih mišića, ima opuštene bokove, koljena i savršeno držanje. Usto, otkrit će male trikove zbog kojih se više neće događati neugodni grčevi u nogama i trzanje.