SVE OTKRIVENO

Otkriveni svi detalji vjenčanja Kim Kardashian

18.08.2011 u 10:25

Bionic
Reading

Vjenčanje reality zvijezde Kim Kardashian, koje će se održati ove subote, iskače iz svih američkih tabloida koji su se raspisali o dekoracijama, gostima, torti, cipelama i ostalim detaljima pomno planiranog događaja

Kao što i priliči reality zvijezdi, svi sve znaju o njezinom velikom danu. Tako je otkriveno da Kim za veliki dan ima pripremljena četiri para štikli Christiana Louboutina.

Gosti imaju dress code i morat će se odjenuti u crno-bijele kombinacije, a na listi uzvanika su Kathie Lee Gifford, Jennifer Lopez, Ryan Seacrest, Venus & Serena Williams, Nicole Richie, LaLa Vazquez, Ciara, Demi Lovato, Justin Bieber i Victoria Beckham.

Svi gosti bit će prevezeni u bijelim automobilima marke Rolls Royce i Maybach iz Four Seasons Biltmorea do privatne rezidencije u Montecitu.

Gostima će na raspolaganju biti 720 boca najfinijeg pića, chardonnaya, roséa, merlota. Prostor će biti uređen bijelim južnoafričkim ružama. Uživat će se u torti vrijednoj 10.000 eura.

Kim će za svoje vjenčanje kosu malo potamniti, a ide i na konzultacije i probe kako bi odabrala idealnu nijansu laka za nokte.
Izvori kažu da je Kim jako smirena mladenka, no da je ipak jako uzbuđena zbog vjenčanja. Vjerojatno ju je u nezgodan položaj dovelo upozorenje osiguranja da zbog veličine prostora i sigurnosti mora broj gostiju smanjiti za pedeset.

Zanimljivo je i da će mladenci na medeni mjesec otputovati tek 2012. zbog, kako Kim kaže, njezina prenatrpanog poslovnog rasporeda.