TEKU POSLJEDNJE PRIPREME

Otkriveni detalji vjenčanja Jerka Leka i Ive Šarić

02.05.2012 u 09:08

Bionic
Reading

Nakon četiri godine veze i četiri mjeseca roditeljskog iskustva, nogometaš Jerko Leko i manekenka Iva Šarić u lipnju će izreći sudbonosno 'da'

Nogometni reprezentativac Jerko Leko i njegova zaručnica, manekenka Iva Šarić, prošli tjedan završili su s posljednjim pripremama za svadbeno slavlje koje bi se, kako doznaje Story, trebalo održati 23. lipnja u okolici Zagreba.

Buduća supruga sportaša pred dvjestotinjak gostiju zablistat će u klasičnoj vjenčanici koju će upotpuniti samo jednim komadom nakita, a njezin odabranik odjenut će elegantno tamno odijelo. Najvažniji gost na njihovoj svadbenoj svečanosti bit će njihov četveromjesečni sinčić Carlos koji sve više nalikuje svome tati.

'Jerko se super snašao u ulozi oca, što i nije bilo upitno. Od prvog dana bez ikakvih problema mijenja pelene, kupa i hrani Carlosa. Ponekad se šalimo kako smo se čak i predobro snašli s obzirom na to da nam je to prvo dijete. Nema tajnog recepta kako smo to postigli, jednostavno smo tim od prvog dana otkako smo zajedno. Smatram da je to ključno za svaki odnos', nedavno je izjavila lijepa Iva, a tamnokosa 23-godišnjakinja i novopečena mama otkrila je i da, kad je riječ o odgoju sina jedinca, voli poslušati savjete bližnjih, ali zasad se ipak najviše oslanja na instinkt.

Zaljubljeni par svoje vjenčanje želi pamtiti kao odličan tulum, a upravo su to poručili i svojim prijateljima koji im navodno pripremaju nekoliko iznenađenja.